Marktplaats Cultuureducatie Kunst Erfgoed Techniek Media voor Bernheze en Oss
Powered by
Theaterkist onderbouw

De kist is ontwikkeld door theater De Lievekamp en zit bomvol materialen waarmee je op locatie van alles kunt doen, horen, lezen, puzzelen, maken en beleven. Het digitale Theaterpakket met opdrachten, uitleg en links naar video’s en geluidsfragmenten maakt de theaterbeleving op locatie compleet. De inhoud is zeer gemakkelijk in gebruik en vraagt vrijwel geen voorbereiding. Zo haal je het theater dus simpel naar je klas!
​​​​​​​

In de kisten voor het onderwijs zitten materialen waar de kinderen in kleine groepjes, alleen of zelfstandig mee aan de slag kunnen, maar ook materialen die gebruikt kunnen worden voor klassikale lessen. Als je school een kist reserveert, krijgt je ook het digitale Theaterpakket met daarin links naar bijpassende video’s en geluidsfragmenten, creatieve opdrachten die geprint kunnen worden en ideeën voor lessen.

De kisten zijn verdeeld in onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Sommige materialen zitten in meerdere kisten, maar elke kist bevat elementen die specifiek op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen zijn afgestemd. Voor het speciaal onderwijs is geen aparte kist ontwikkeld, maar kunnen we elementen uit de verschillende kisten combineren om een pakket te maken dat past bij de belevingswereld en het cognitieve niveau van de leerlingen. 

Aanbieder Theater De Lievekamp
Ontwikkeld voor Groep 1, Groep 2, Groep 3
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 35
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Tijdsinvestering Zelf te bepalen