Marktplaats Cultuureducatie Kunst Erfgoed Techniek Media voor Bernheze, Cuijk en Oss
Powered by
Stooomlab Muzelinck
BeeldendMediaOverig

Update juni: 

Helaas is het voorlopig tot aan de kerstvakantie niet mogelijk om onze stooomlabs (Stadion en Muzelinck) te bezoeken, maar daarvoor in de plaats komen wij van Stooom naar jullie toe. 

Kijk snel bij STOOOM op school voor de verschillende mogelijkheden.

Of boek direct via culink.

U kunt wel al een bezoek aan onze Stooomlabs boeken voor na de kerstvakantie. Mochten jullie dan nog niet naar ons toe kunnen komen, dan buigen wij het aanbod om en komen wij naar school toe. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bezoek STOOOMlab Muzelinck voor groep 5  basisonderwijs - voor groep 6 hebben we het project EscapeVRoom in combinatie met bezoek STOOOM Muzelinck.

STOOOM staat voor onderzoeken, ontdekken en ondernemen. Je gaat aan de slag met technologie en werkt aan creatieve opdrachten. We werken met  BYOR en MakeDo, waarmee we wearables maken met technologie zoals echt bewegende robotarmen. En we zullen ook een stukje AR en VR verwerken in onze ontdekkingstoch op Stooomlab Muzelinck. 

Aanbieder STOOOM
Ontwikkeld voor Groep 5
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 32
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Locatie Muzelinck
Tijdsinvestering 2,5 uur
Benodigde materialen Nee
Benodigde ruimte STOOOMlab
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers ja
(Rij-)ouders / verzorgers mogen de activiteit bijwonen.