Marktplaats Cultuureducatie Kunst Erfgoed Techniek Media voor Bernheze en Oss
Powered by
Theater creëren
TheaterMuziekLiteratuur

In deze workshop leren  we hoe een scène en een lied is opgebouwd. Met behulp van de 5 W's, associaties en rijmschema's gaan we scènes of een rap creëren. Dit doen we met behulp van spelelementen zoals probleem, oplossing en spanningsverloop. 
Deze workshop is erg geschikt voor presenatievaardigheden en creëerend schrijven en wordt gegeven door musicalactrice Anne van den Beuken http://www.annevdbeuken.nl

Aanbieder Anne van den Beuken
Ontwikkeld voor Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Voortgezet onderwijs
Rol leerlingen Actief
Maximaal aantal deelnemers 30
Kosten U dient ingelogd te zijn om de kosten in te zien.
Tijdsinvestering 60 minuten
Benodigde ruimte Voor de activiteit is het noodzakelijk dat die in een leeg lokaal uitgevoerd kan worden. Kinderen moeten in een veilige omgeving vrij kunnen bewegen zonder al te snel afgeleid te worden. Dit kan een klaslokaal zijn maar een speelzaal is ook goed.
Benodigde ondersteuning leerkrachten/ouders/verzorgers Een actief betrokken leerkracht aan de kant is gewenst, maar voel je vooral uitgenodigd om actief deel te nemen als je dat wilt.
Het is niet de bedoeling dat (rij-)ouders / verzorgers de activiteit bijwonen.

Bij dit aanbod hoort ook

Tijdens de workshop 'Hoe word ik een musicalster?' leren ze de basis van de drie disciplines. Deze kennis kunnen ze mooi gebruiken tijdens de workshop 'Theater creëren'.